Erfarenheter från Traxxas Sledge – drift, kaross och batterier

Erfarenheter från Traxxas Sledge – drift, kaross och batterier

Vilken typ av fordon är Traxxas Sledge?

Traxxas Sledge är en högpresterande RC-bil som är skapad för att ta driftiga offroad-turer. Det har en tuff kaross med en styrning som är förberetad för att klara av de krävande terrängen. Den här bilen är utrustad med Traxxas TQI- och TSM-teknik som ger den enastående prestanda. Den har också moderna batterier och laddare som ger den tillräckligt med energi för att det ska bli några riktigt spännande åkturer.

Vad är storleken på Traxxas Sledges hjul?

Traxxas Sledges hjul är 3.8 “talla som ger dig ett offroad-drift som är bekvämt. Den har Kaross-monterade hjul med en plastfärg som matchar färgen på din Sledge. Alla Traxxas Sledges kommer också med TQI-mottagare och TSM-stabiliseringsmekanik och kräver två batterier och en laddare för att fungera.

Vad är maximalt hastighet för Traxxas Sledge?

Traxxas Sledge är en off-road-bil som är utrustad med Traxxas TQi-mottagare och TSM-strömfördelare, samt LiPo-batterier. Det kan leverera höga hastigheter upp till 40 km/h, beroende på vilka batterier som används och vad som laddas till laddaren. Det är en mycket kraftfull maskin som är utformat för att ge maximal prestanda.

Finns det några tillbehör som finns tillgängliga för Traxxas Sledge?

Ja, det finns en mängd tillbehör som finns tillgängliga för Traxxas Sledge. För att utföra drift på offroad-banor rekommenderar vi att du använder TQI-kontrollenhet med TSM (Traxxas Stabilitetskontroll) och Traxxas-batterier och laddare. Dessa är utformade för att hantera de höga kraven på prestanda och krävs för att få ut det mesta av ditt Traxxas-kaross.

Var kan man köpa Traxxas Sledge?

Om du är på jakt efter en Traxxas Sledge har du kommit till rätt ställe. Traxxas Sledge är en offroad-maskin som är fullpackad med det senaste tekniken från Traxxas. Det är utrustad med fyrhjulsdrift, ett TQi 2,4 GHz 2-kanals fjärrkontrollsystem, Traxxas Stability Management (TSM) och ett LiPo-batteri och laddare.

Du kan köpa Traxxas Sledge 6S från rcdelar.se och även andra butiker på internet.

Vilka är de off road förmågor som Traxxas Sledge har?

Traxxas Sledge har mycket kraftfulla off road förmågor. Med den 4-växlade transmissionen, den robusta karossen och de bakåt skevade axlarna kan Traxxas Sledge ta dig genom de krävande terrängerna. Den har även TQi 2.4GHz Radio System, TSM-teknik och fyrstegs batteriladdare. Denna superbil är utformad för att ta höga hopp, handla med mest styvhet och drifta snabbt men smidigt. Med Traxxas Sledge kan du uppleva off road-förmågor som inte går att slå!

Lukket for kommentarer.